Een kijkje in de keuken.

Van ons familiebedrijf

Laagdrempelig. Gemoedelijk. En een waanzinnige passie voor hout. Onze expertise? Boomstamtafels. En ook voor planken tafelbladen en tafels kun je bij ons terecht.

Als onderdeel van Jaap de Vries Produkties – en onze daaruit voortvloeiende expertise en jarenlange ervaring met allerhande houtsoorten en houtproducten – weten we hoe hout werkt. Letterlijk en figuurlijk. En weten we als geen ander hoe we een duurzaam kwaliteitsproduct kunnen neerzetten. Voor buiten en binnen, zakelijk en particulier.

Op eigen houtje.

Terug in de tijd

Wat in 1996 voornamelijk begon met hondenbeleidspalen – de houten paaltjes die je aan het begin en eind van hondenuitlaatroutes vindt – is in de loop der jaren uitgegroeid tot een serieus familiebedrijf. En: een van de meest complete houtproductleveranciers van Nederland.

Want van picknicktafels en bewegwijzering tot maatwerk bruggen, hekwerken en straatmeubilair: we maken het. Alles wordt in onze eigen houtzagerij in het Gelderse Putten ontworpen en gefabriceerd. Oer-Hollands vakwerk dus.

Daarom.

Jacks Nine

Van boomstam tot pronkstuk, voor een eerlijke prijs. Helemaal in jouw stijl.

Bekijk de wisselende collectie boomstamtafels en houten tafels in onze showroom, of neem contact met ons op voor een tafelontwerp op maat.

Weet je nog niet precies welke materiaalkeuzes, maatvoering en/of afwerking het beste bij je interieur en/of de ruimte passen? We denken graag met je mee. Ontzorgen je, van begin tot eind. Wat je wensen ook zijn.

Logo_Jacksnine_Groot

Jouw eigen, exclusieve houten tafel. Voor het leven.